Siirry sisältöön

Olemme Suomen suurin neulosvalmistaja

— Vuodesta 1978 —

Meiltä neulokset teollisuuden käyttöön

Valmistamme laadukkaita kotimaisia neuloksia 40 vuoden kokemuksella. Olemme Suomen suurin neulosvalmistaja ja teemme Orivedellä vuosittain n. puoli miljoonaa kiloa neulosta. 

Katso
kampanjatuotteet

Varastoneulokset

Monipuolinen konekantamme mahdollistaa hyvin erityyppisten neulosten valmistamisen. Varastolaaduissa esittelemme tarkemmin valikoimassamme olevia varastoneuloksia.

Tuotantolaadut

Tuotantolaaduissa neulos voidaan värjäyttää juuri siihen väriin kuin asiakas haluaa. Tuotantoerien minimitilausmäärä on useimmiten 160 kg, lukuun ottamatta joitakin erikoislankoja, värjäysteknisistä syistä.

Ajankohtaista

Tänä kesänä pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Värisävy Oy joutui lopettamaan toimintansa pitkään jatkuneiden talousvaikeuksien myötä.

Toinen pitkäaikainen värjäys- ja viimeistyskumppanimme PMK-värjäämö jatkaa ansiokasta työtään, mutta tarvitsee tuekseen toisen värjäämön.

Lisäkapasiteettia löysimme Virosta ja olemme aloittaneet värjäys- ja viimeistysyhteistyön Qualitex As:n kanssa. Yhteistyö on lähtenyt liikkeelle hyvin ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme yhtä hyvin ja usein jopa paremmin kuin aikaisemmin.

Qualitexin vahvuudet Orneuleen näkökulmasta ovat tuotannon läpinäkyvyys, luotettavat ja nopeat toimitusajat. Ja kaikkein tärkeintä meille on neulosten korkea laatu.

 

Uskomme, että näiden yhteistyökumppanien kanssa kehitämme tuotantoprosesseja ekologisempaan suuntaan ottamalla käyttöön lisää kierrätysmateriaaleja sekä luonnonvärit, kuten kahvivärjäyksen
Jyrki Uotila, toimitusjohtaja