Siirry sisältöön

Yritys

Orneule Oy on 1978 perustettu Suomen suurin neulosten valmistaja. Neulomme vuosittain noin puoli miljoonaa kiloa neulosta Orivedellä sijaitsevassa tehtaassamme. Neuloksemme värjätään ja viimeistellään Suomessa sekä kesästä 2023 lähtien myös Virossa.

Asiakkaitamme ovat kotimaiset ja ulkomaiset yritykset ja laitokset. Viennin osuus myynnistämme on noin 20 % ja viemme pääosin Baltiaan sekä Pohjois- ja Keski-Eurooppaan.

Valikoimastamme löytyy neuloksia moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin ja pystymme valmistamaan hyvin monipuolisesti erilaisia materiaaleja asiakkaan tarpeet huomioiden. Neulosmalli voidaan kehittää yhteistyössä asiakkaan kanssa, jolloin erityistoiveet voidaan huomioida tai valita valmis malli laajasta mallistostamme.

Tuotantotilaukset voidaan valmistaa asiakkaan toiveiden perusteella. Pienemmistä tilausmääristä kiinnostuneille asiakkaille voimme tarjota varastolaatujamme. 

Varastoneulokset

Monipuolinen konekantamme mahdollistaa hyvin erityyppisten neulosten valmistamisen. Varastolaaduissa esittelemme tarkemmin valikoimassamme olevia varastoneuloksia.

Tuotantolaadut

Tuotantolaaduissa neulos voidaan värjäyttää juuri siihen väriin kuin asiakas haluaa. Tuotantoerien minimitilausmäärä on useimmiten 160 kg, lukuun ottamatta joitakin erikoislankoja, värjäysteknisistä syistä.