Siirry sisältöön

Yhteistyökumppanit

Oletko kiinnostunut saamaan yhteystietosi Yhteistyökumppanit-sivuillemme?

KIVIkivi

KIVIkivi on kahden naisen, äidin ja tyttären vuonna 2017 perustama yritys. Sytykkeenä oli oma tarve löytää yksivärisiä, harmonisia ja omaa silmää miellyttäviä lastenvaatteita ja tarvikkeita. Kiireisessä arjessa lapset ja vanhemmat viettävät yhteistä aikaansa eniten iltatouhujen, kylpyjen ja aamutuntien aikana. Siksi tuotteiksi valikoituivat yksinkertaiset ja väritykseltään niukat yöpuvut, pyyhkeet, kylpytakit ja pellavalakanat. Harmonisessa ja väreiltään rauhallisessa ympäristössä korostuvat kaikkein tärkeimmät; rakkaat ihmiset. Haluamme tuotteillamme synnyttää harmoniaa ja arjen luksusta myös lapsille.

R-Collection

R-Collection on pitkän linjan tuotemerkki ja vaate- valmistaja, jolla on yli 30 vuoden vankka kokemus suomalaisen pukeutumisen maailmasta. Suomen vuodenaikojen vaihtelu asettaa pukeutumiselle omat vaatimuksensa. Olemme pyrkineet ottamaan tämän huomioon ulkoiluvaatteissamme ja se näkyy suunnittelemissamme tuotteissa toimivina yksityiskohtina ja huolella valittuina materiaaleina. Tuomme kaiken taitomme ja kokemuksemme jokaisen asiakkaamme ulottuville päämääränämme tyytyväinen asiakas.

Suomalaisen Työn Liitto

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on vahvistaa suomalaisen työn asemaa edistämällä suomalaisten yritysten menestymistä ja yrittäjyyttä. Vuonna 1912 perustetulla liitolla on noin 1 400 yritys- tai yhteisöjäsentä, joista suurin osa käyttää Avainlippu-alkuperämerkkiä tuotteissaan tai palveluissaan. Jäsenyritykset työllistävät 300.000 suomalaista. Liiton jäsenistä 34 prosentilla viennin osuus on yli 5 prosenttia liikevaihdosta.

Suomen Tekstiili & Muoti (Finnish textile & Fashion)

Suomen Tekstiili & Muoti on toimialajärjestö, jonka tehtävä on edistää teva-alan kehitystä sekä alan yritysten mahdollisuuksia kilpailukykyiseen liiketoimintaan. Tekstiili- ja vaatetusalalla Suomessa on vuosisatojen kunniakkaat perinteet ja vahvaa osaamista. Tulevaisuuden menestys edellyttää kuitenkin jatkuvaa kehittämistä ja eri toimijoiden hyvää yhteistyötä. Me liitossa edistämme näitä asioita yhdessä jäsenyritystemme kanssa. Meillä on noin 140 jäsenyritystä, jotka valmistavat muun muassa vaatteita, trikootuotteita, sukkia, lankoja, kankaita, nauhoja sekä kuitu- ja suodatinkankaita ja viiroja.

BEEA Design

BEEA Design on vuonna 2017 perustettu kotimainen vaatealan perheyritys. Toimimme pääsääntöisesti verkkokauppana. Yrityksemme missio on tehdä mukavia ja laadukkaita vaatteita suomalaista tekstiiliosaamista käyttäen. Olemmekin alusta saakka tehneet laadukasta yhteistyötä Orneuleen kanssa. Kaikki tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Vaatteemme ovat tunnettuja monikäyttöisyydestään, sekä ajattomasta tyylistä: laadukas ja ajaton vaate kestää muodin syklit. Tuotteemme materiaalit ja kaavoitus takaa sen, että jokaisen on hyvä olla BEEAn vaatteissa!