Yritys

Vuonna 1978 perustettu Orneule Oy on Suomen suurin neulosten valmistaja. Kangastehdas (neulostehdas) sijaitsee Orivedellä, jossa neulomme vuosittain yli 0,5 miljoonaa kiloa neulosta. Suurin osa neuloksistamme valmistetaan raakaneuloksena, joka värjäytetään ja viimeistellään alihankintatyönä.

Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että ulkomaiset yritykset ja laitokset. Viennin osuus myynnistämme on noin 20 % ja tärkeimpiä vientimaitamme ovat Venäjä, Baltian maat, Ruotsi ja Saksa.

Monipuolinen konekantamme mahdollistaa hyvin erityyppisten neulosten valmistamisen. Valikoimastamme löytyy neuloksia useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin, joihin voit tarkemmin tutustua sivuillamme.

Katso lisää...

Trikoo neulos

Toiminta-ajatus

Valmistamme neulosta asiakkaan tarpeen mukaisesti. Neulosmalli voidaan kehittää yhteistyössä asiakkaan kanssa, jolloin erityistoiveet voidaan huomioida tai valita asiakkaan tarkoitukseen sopiva, valmis malli laajasta valikoimastamme.

Tuotantolaaduissa neulos voidaan värjäyttää juuri siihen väriin kuin asiakas haluaa. Tuotantoerien minimitilausmäärä on useimmiten 160kg, lukuun ottamatta joitakin erikoislankoja, värjäysteknisistä syistä. Pienemmistä tilausmääristä kiinnostuneille asiakkaille voimme tarjotavarastolaatujamme (ks. varastolaadut). Näitä on saatavilla varastoväreissämme ja minimitilausmäärät ovat perusneuloksille 20 metriä ja resoreille 1 kg.

Avainlippu-neulos